• Email Support admin@ghidcazare.ro

Ghid

Ghid Turistic Brasov

De data aceasta ne oprim in Brasov, cel mai cunoscut judet din tara, faima pe care si-a castigat-o datorita peisajelor superbe pe care le ofera. Acest oras se afla in centrul tarii noastre, este superb si ideal pentru a fi vizitat atat vara, cat si iarna, toamna sau primavara.

In Brasov nu poti pleca fara un aparat foto pentru ca este un oras care iti va oferi multe amintiri placute si multe panorame demne de fotografiat.

Ce poti vizita in Brasov?

Brasovul este unul dintre putinele orase unde poti gasi o multime de oferte pentru cazare, aproape toate oferindu-ti peisaje de vis.

  • Cetatea Rasnov

Cetatea se afla in apropierea orasului Rasnov din judetul Brasov si este una dintre cele mai bine pastrate cetati din Transilvania. Cetatea se afla pe varful unui deal, ofera o priveliste de vis si se poate vizita contra cost. Studentii si elevii au o reducere pe baza legitimatiei sau a carnetului de elev, iar de sus poti face poze uimitoare.

  • Castelul Bran

Toata lumea cunoaste povestea lui Dracula, iar din acest motiv castelul a devenit popular si cunoscut in intreaga lume. Bran este situat la 30 de km de Brasov, iar acesta atrage milioane de turisti in fiecare an. Cetatea si Castelul Bran au fost construite in anul 1377, iar in ziua de astazi fascineaza turistii cu mitul Contelui Dracula.

  • Canionul 7 Scari

Aventurierii trebuie neaparat  sa viziteze Canionul 7 Scari care este, de fapt, un defileu sapat in calcare jurasice. Poate fi parcurs de catre orice turist, fara a fi nevoie de echipament.

  • Piata Sfatului si Biserica Neagra

Orasul Brasov are frumusetile sale ce trebuiesc vizitate. Daca ajungi in acest loc, alege sa vizitezi Biserica Neagra si Piata Sfatului, doua dintre cele mai cautate si cunoscute obiective turistice din oras. Amplasate in centrul Brasovului, ele pot fi vizitate atat iarna, cat si vara, ambele oferindu-ti povesti uimitoare si arhitecturi ce te vor lasa cu o impresie placuta.

  • Muntele Tampa

Daca nu stiai pana acum, afla ca muntele Tampa este acela pe care este amplasat numele orasului Brasov cu litere hollywoodiene. De aici poti face poze superbe, dar si pana sus te poti bucura de o plimbare cu telecabina.

  • Poiana Brasov

Una dintre cele mai cautate statiuni de schi din Romania este Poiana Brasov. Pe timp de iarna exista aici 12 partii de schi ce au diferite grade de dificultate, iar vara te poti bucura de priveliste, dar si de o plimbare pe jos in poiana.

Ce mai poti vizita in Brasov?

Pe langa toate atractiile turistice de mai sus, in Brasov mai poti vizita si Templul Ursitelor de la Sinca Veche ce se afla la aproximativ 50 de km de oras, Prima Scoala Romaneasca cladita de Neagoe Basarab, Cetatuia de pe Straja, dar si cea mai ingusta strada din Europa: Strada Sforii, ce are 80 de metri lungime.

Viziteaza Brasovul atat vara, cat si iarna, pentru a te bucura de diferitele privelisti, dar si de distractiile sezoniere pe care le gasesti in frumosul judet!